• ПАЛІТРА АКОМПАНЕМЕНТУ – 2024!

    Творча родина Коледжу вітає талановиту і старанну студентку Віолетту ГУБЕНЮ, її викладача Світлану Морозову, виконавця-ілюстратора Валентину Буряк із зайнятим ІІ місцем у ПЕРШОМУ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДВОТУРОВОМУ КОНКУРСІ КОНЦЕРТМЕЙСТЕРІВ (фортепіано) «ПАЛІТРА АКОМПАНЕМЕНТУ» (Харків 2024р.)!!!

  • ПСИХОСОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА ПРАЦІВНИКІВ – ЦЕ ВАЖЛИВО!

    В рамках заходів Управління інспекційної діяльності в Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, до Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі, О7 травня відбулася плідна та змістовна зустріч директора Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім.…

  • ПЕРЕМАГАЄМО!!!

    Творча родина Коледжу вітає Богдану КЛЮЗОВУ, її викладача Наталію Цибулько та концертмейстера Юлію Бєлову з Першим місцем у МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ ТАЛАНТІВ “ПРАЗЬКА РАПСОДІЯ” (УКРАЇНА-ЧЕХІЯ 19.04-26.04.2024)!!!

  • СФКМІК ВИХОВУЄ АКТИВНУ МОЛОДЬ!

    30 квітня представники Студради Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського долучилися до спільного проєкту Відділу молодіжної політики СМР з Молодіжною радою при Сумській міській раді – «Презентація-тренінг МР при СМР».

  • ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!!!

    Творча родина Коледжу вітає Дарину КАЛИТУ та її викладача Марину Ємельяненко зі здобутим званням Лауреата ІІІ ступеня в VII ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКИХ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ “СОЛЬФЕДЖІАДА” (Харків 2024 р.)!!! Слід відзначити, що Дарина також отримала диплом в…

  • ВІТАЄМО!!!

    Творча родина Коледжу пишається здобутками студентки Надії ОХРІМЕНКО, її викладача Лариси Бєлошапки та концертмейстера Олени Антонець, а саме – зайнятим ІІ місцем у МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ “STELLA FUTURA-ОНЛАЙН” (Україна-Італія-Канада, квітень 2024р.)!!!

Translate »