A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Головна

 

       

Останні новини:

Гіперактивність у дитячому садку: особливості поведінки та ефективні підходи до адаптації

В дитячому садку зустрічаються діти з різними особливостями розвитку, включаючи тих, хто виявляє гіперактивність. Гіперактивні діти мають підвищену рухливість, складно контролюють свою увагу та імпульсивність. Для їх успішної адаптації до умов дитячого садка необхідні специфічні підходи та підтримка від педагогічного колективу та батьків.

15:11 23.04.2024

Розвиток резильєнтності у педагогів: стресостійкість та психологічна підтримка

З метою розвитку резильєнтності у педагогічних працівників та надання необхідних знань, навичок і практичних інструментів для застосування в практичній діяльності щодо формування стресостійкості у здобувачів освіти було проведено семінар-тренінг для педагогів Сошичненської та Смідинської ТГ було проведено семінар-тренінг з теми: «Розуміння стресу та психологічна підтримка в контексті резильєнтності.

13:41 23.04.2024

ДИТИНА В ГАРМОНІЇ З ПРИРОДОЮ

    Семінар-практикум професійної спільноти вихователів ЗДО «Дитина в гармонії з природою», який проводився  на базі ЗДО № 6 «Світлячок», спрямований на пошук освітніх шляхів, інноваційних підходів, медіатехнологій у роботі вихователів з дошкільниками.

11:42 17.04.2024

Панічні атаки та тривожні розлади під час війни

         16 квітня 2024 року в освітньому ХАБі ЦПРПП відбулося засідання інтервізіної групи працівників психологічної служби ЗЗСО з теми «Панічні атаки та тривожні розлади під час війни».

14:43 16.04.2024

Зведення стресу до мінімуму: новий підхід до самовдосконалення педагогів

          Стрес - невід'ємна складова сучасного життя. Він може мати різноманітні прояви та виникати з різних причин. З метою  ознайомлення з факторів та видами стресів, стратегіями ефективного управління ними 15 квітня 2024 року в освітньому ХАБі ЦПРПП  було проведено семінар-тренінг  з теми «Розуміння стресу та психологічна підтримка в контексті резильєнтності».

13:00 16.04.2024

Створення сучасного освітнього простору для формування компетентнісної особистості учня

                Урок – це дзеркало загальної та педагогічної культури вчителя …” – писав В. О. Сухомлинський. Урок – не самоціль. Це інструмент виховання й розвитку, формування компетентної життєтворчої особистості.

21:42 15.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано